Akselin asukassivut keräävät omaa asuntoa ja taloyhtiötä koskevat tiedot yhteen paikkaan nettiin. Sivusto on tarkoitettu asuinhuoneistojen osakkaille ja asukkaille. Huom! Sivustot ovat tällä hetkellä kaikkien hallitusten käytössä ja niitä laajennetaan parhaillaan vaiheittain muidenkin käyttöön. Tästä tiedotetaan erikseen. Sivut löydät osoitteesta:

http://asukassivut.akseli.fi

Rekisteröityminen tapahtuu puhelinnumeron avulla. Sivut vertaavat puhelinnumeroa järjestelmästämme löytyviin puhelinnumeroihin, jotta henkilö saa oikean roolituksen sivulle (esimerkiksi osakas tai hallituksen jäsen). Mikäli rekisteröityminen ei onnistu, johtuu se todennäköisesti siitä, että meiltä puuttuu oikea puhelinnumero. Rekisteröityminen ei onnistu myöskään, jos sama puhelinnumero on useammalla henkilöllä. Ole näissä tilanteissa yhteydessä asiakaspalveluumme puh. (02) 275 2100 tai asukassivut@akseli.fi.

Sivusto on Akselin ja Turun Isännöintikeskuksen yhteinen kehityshanke ja sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Talokeskus Oy. Sivusto myös toimii Talokeskuksen palvelimella ja ohjautuu sinne yllä olevasta ohjausosoitteesta.

Täältä voit tarvittaessa ladata ohjeet rekisteröitymiseen:

Rekisterointiohjeet