Varissuon Lämpö omistaa Varissuolla yli 2000 vuokrattavaa autopaikkaa. Niitä on erilaisia avopaikoista autotalleihin ja kaikkien paikkojen vuokraus hoidetaan sähköisesti eParking-järjestelmän kautta. Akselin asiakaspalvelu hoitaa vain autopaikkojen avainhallinnan, kaikki muut vuokrausasiat hoitaa eParking.

Yhteystiedot: info@eparking.fi tai +358 34 108 9272 (arkisin klo 8-18).

Mikä on eParking?

eParking on sähköinen pysäköinninhallintajärjestelmä, jonka kautta varataan ja käytetään autopaikan älylämmitysrasiaa sekä hoidetaan paikkavuokrat. eParking-palvelua voi käyttää selaimella osoitteessa www.eparking.fi tai puhelimen eParking-sovelluksella. Sovellus on ladattavissa maksutta Apple Storesta tai Google Playsta. 

Pikaohje suomeksi.

Instructions in english.

Ohjevideo: uuden pysäköintipaikan varaaminen

Ohjevideo: kertaluonteinen pika-ajastus

Ohjevideo: pysäköintimaksun maksaminen

Ohjevideo: tolpan ajastaminen

Jokaisella vuokratulla paikalla on mahdollista ohjata auton lämmitystä tai ladata sähköautoa eParking-sovelluksen kautta. Auton lämmitykseen ja sähköajoneuvojen lataukseen käytetyt sähköt laskutetaan samalla järjestelmällä. Vuokrapaikalla kulloinkin olevan auton rekisterinumeron tulee olla eParking-sovelluksessa aina oikein sillä pysäköinninvalvonta perustuu rekisterinumeron skannaukseen. Samalle paikalle voi lisätä useamman saman talouden auton rekisterinumeron. Mikäli sovelluksessa on väärä rekisterinumero voi paikan vuokraaja saada pysäköintivirhemaksun. 

Tästä löytyy voimassa oleva autopaikkahinnasto pysäköintialueittain. Huomioi, että autopaikkojen kulloinenkin saatavuus vaihtelee vuokraustilanteesta riippuen.

Ohjeita autopaikkojen käyttäjille

  • Varissuolla on voimassa aluepysäköintikielto eli pysäköinti on sallittu ainoastaan siitä erikseen liikennemerkillä ilmoitetulla alueella. Tämä on tärkeää erityisesti hälytysajoneuvojen ja kiinteistönhoitokoneiden vuoksi. 
  • Sähkörasioihin ei saa jättää kiinni lämmitysjohtoja ja rasioiden kansi on pidettävä aina suljettuna. Rikkinäisistä rasioista voi ilmoittaa Akselin asiakaspalveluun.
  • Kaikenlainen autonkorjaustoiminta parkkipaikoilla ja -halleissa on kiellettyä renkaiden vaihtoa ja imurointia lukuun ottamatta.
  • Pysäköinti on tarkoitettu ainoastaan rekisteröidyille ja ajokuntoisille ajoneuvoille kilvissä mainituin rajoituksin.