Autopaikkoja vuokrattavana

Akselin kautta voi vuokrata ympäri Varissuota yli 2 000 autopaikkaa. Autopaikkoja vuokrataan Varissuon asukkaille.

Autopaikkoja on avopaikoista autotalleihin. Suurin osa on varustettu sähköpistorasialla ja ajastinkellolla auton moottori- ja sisätilanlämmitintä varten. Krööpilänkadun alahallia lukuun ottamatta kaikkiin autohalleihin on saatavilla lisämaksusta telelock-palvelu eli ovi voidaan avata puhelinsoitolla ilman, että täytyy nousta autosta.

Autopaikat omistaa Varissuon Lämpö Oy, mutta Akseli Kiinteistöpalvelut hoitaa käytännössä vuokrattavien autopaikkojen sopimukset. Ole sopimusasioissa yhteydessä Akselin asiakaspalveluun. Vuokrasopimukset tehdään yleensä vuodeksi kerrallaan. Sen jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kuukauden irtisanomisajalla. Sopimukset ja irtisanomiset tehdään aina kirjallisesti.

Voit ladata alta pdf-tiedostosta koonnin autopaikkojen sijainneista ja hinnoista. Huomioi, että autopaikkojen kulloinenkin saatavuus vaihtelee.

Autopaikkahinnasto

Ohjeita autopaikkojen käyttäjille

  • Varissuolla on voimassa aluepysäköintikielto eli pysäköinti on sallittu ainoastaan siitä erikseen liikennemerkillä ilmoitetulla alueella. Tämä on tärkeää erityisesti hälytysajoneuvojen ja kiinteistönhoitokoneiden vuoksi. 
  • Sähkörasioihin ei saa jättää kiinni lämmitysjohtoja ja sähkörasioiden kansi on aina pidettävä lukittuna turvallisuussyistä. Rikkinäisistä lämmitysrasioista voi ilmoittaa Akselin asiakaspalveluun.
  • Sähkörasioista ei saa suorittaa sähkö- tai hybridiauton latausta.
  • Kaikenlainen autonkorjaustoiminta parkkipaikoilla ja -halleissa on kiellettyä renkaiden vaihtoa ja imurointia lukuun ottamatta.
  • Pysäköinti on tarkoitettu ainoastaan rekisteröidyille ja ajokuntoisille ajoneuvoille kilvissä mainituin rajoituksin.