Ajatus siitä tutusta talonmiehestä harjan ja lumilapion varressa elää yhä monen mielissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme tätä talonmiesperinteen mukaista tuttuutta, mutta nykyaikaisella osaamisella ja isomman yrityksen tuella.

Akseli Kiinteistöpalveluissa jokaisella kiinteistöllä on nimetty kiinteistönhoitaja, joka tuntee alueensa ja tulee tutuksi kasvoksi myös asukkaille. Hänellä on käytössään alan uusin osaaminen eikä hän toimi yksin, vaan hänellä on koko talon tuki ja erityisosaaminen takanaan.

Pelkkä harja ja lumilapiokaan ei enää riitä vaan kiinteistönhoito on teknistynyt. Panostamme paljon henkilöstömme osaamiseen ja kannustamme työntekijöitä kouluttautumaan. Henkilöstön hyvinvointi on meille sydämen asia, koska motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on laadun ydin. Meiltä lähdetäänkin usein vasta eläkkeelle.

Pidämme kalustomme päivitettynä, jotta työt voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy kiinteistönhoitotraktorien ja lakaisukoneiden lisäksi myös erikoiskalustoa, kuten nostureita ja ränni-imureita. Käytämme kiinteistönhoitoon tarkoitettua toiminnanohjausjärjestelmää, jonka avulla seuraamme toimintaamme tehokkaasti. Kiinteistönhoito pohjautuu asiakkaan kanssa laadittuun huoltokalenteriin.

Kaikki taloyhtiön kiinteistöpalvelut samalta luukulta

Kiinteistönhoidon tulee toimia kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Olemme tarpeeksi suuri yritys, jotta pystymme vastaamaan näihin tarpeisiin ja tukenamme on lisäksi tarvittaessa toimiva, paikallinen alihankkijaverkosto. Kiinteistönhoitoa tukee Akseli Kiinteistöpalveluiden muu osaaminen erityisesti talotekniikan, kiinteistöautomaation ja siivouksen osalta. Taloyhtiö saa tarvittaessa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdeltä luukulta.

Asukkaita palvelee asiakaspalvelupisteemme Varissuolla ja Lausteella sekä ympäri vuorokauden nettilomakkeet. Toimistojemme aukioloaikojen ulkopuolella ovenavauspyyntöjä ja välitöntä korjausta vaativien vikailmoitusten hoidossa teemme yhteistyötä päivystystyöhön erikoistuneen yrityksen kanssa. Taloyhtiöillä on yhteyshenkilöinä nimetyt palveluesimiehet.

Toiminta-alueemme on erityisesti Itä-Turku lähialueineen sekä Kaarina.

Kiinnostuitteko kiinteistönhoitopalveluistamme? Pyytäkää tarjous tarjouspyyntölomakkeella tai olkaa yhteydessä kiinteistöjenhoitopäällikkö Ilkka Heinoseen, puh. (02) 275 2146 tai ilkka.heinonen@akseli.fi.