Akseli Kiinteistöpalvelut tarjoaa laadukasta kiinteistöhuoltoa tehtävänsä hallitsevien ammattilaisten voimin. Pyrimme kaikissa toimissamme siihen, että asiakkaamme saavat rahoilleen parhaan mahdollisen vastineen.

Käytössämme on tehokas ja monipuolinen, juuri kiinteistöhuoltoon suunniteltu konekalusto lisälaitteineen. Kiinteistönhoitotraktorit, lakaisukoneet, henkilönostin ja muu kalustomme takaa ulkopuhtaanapidon toimivuuden kaikkina vuoden- ja vuorokauden aikoina. Sisätöistä putki-, sähkö-, pienkorjaukset ym. työt hoituvat nopeasti ja ammattitaidolla. Tukenamme on lisäksi paras mahdollinen paikallinen alihankkijaverkosto joka lähtöön.

Pyydä tarjous oman taloyhtiösi kiinteistöhuollosta lomakkeista löytyvällä tarjouspyyntökaavakkeella.

Vartioliike päivystää

Toimistojemme ollessa suljettuja ovenavauspyynnöt ja välitöntä korjausta vaativat vikailmoitukset vastaanottaa vartioliike, puh. (02) 275 2138. Vartioliikettä on syytä käyttää vain, mikäli vian korjausta ei voida vaaran tai vahingon laajenemisen takia jättää hoidettavaksi normaalina työaikana.

Työajan puitteissa hoidettavat korjaukset ja muut ilmoitukset teet helpoiten sähköpostitse oheisella vikailmoituslomakkeella. Voit tehdä vikailmoituksen internetissä vuorokaudenajasta tai viikonpäivästä riippumatta. Voit myös soittaa toimistoaikana Akselin toimistoon, puh. (02) 275 2100.