Akseli tarjoaa siivouspalveluita lähinnä taloyhtiöille. Akselin toiminta perustuu oma siivooja -järjestelmään. Jokaisella siivoojalla on omat asiakkaat, jotka hän tuntee ja joita hän hoitaa pitkäjänteisesti. Akseli siivoaa porraskäytävät, saunaosastot, varastot ja muut taloyhtiön yhteiset tilat.

Akselin kanssa siivoussopimuksen tehneiden kiinteistöjen siivous hoidetaan asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen työohjeiden mukaisesti. Siivottaviin tiloihin kerrostalotaloyhtiöissä kuuluvat yleensä porraskäytävät, saunaosastot, varastot ja muut yhteiset tilat. Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30 välisenä aikana.

Siivoustoimesta vastaava palveluesimies on tavoitettavissa arkisin työpäivinä klo 7.30 – 15.30, puh. (02) 275 2139. Työajan ulkopuolella mahdolliset hälytyssiivoukset hoidetaan vartioliikkeen päivystyksen kautta, puh. (02) 275 2138.

Hoidamme myös muun tyyppisten esim. liikekeskusten ja toimistotilojen siivousta. Yhteistyökumppaneidemme kanssa löydämme varmasti hyvän ratkaisun tilojesi puhtauden ja viihtyisyyden varmistamiseksi. Pyydä tarjous!