Katso avoimet työpaikkamme alta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, niin voit myös jättää meille avoimen hakemuksen työnhakulomakkeella.

Katso kiinteistönhoitaja Martin kokemuksia työskentelystä yrityksessämme:

https://youtu.be/aGbQMu98atM

***

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Etsimme mukavaan kiinteistöjenhoitotiimiimme aikaansaavaa kiinteistönhoitajaa, jonka tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoitoa, kiinteistön tekniikan tarkkailua sekä pieniä huolto- ja korjaustöitä.

Edellytämme alalle soveltuvaa ammattitaitoa ja työkokemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Alan ammattitutkinnot ovat eduksi. Käytämme sähköisiä huoltokirjoja, joten it-valmiudet helpottavat perehtymistä.

Tarjoamme säännöllisen kokopäivätyön, ammattitaitoisen organisaation tuen, ajanmukaisen kaluston sekä riittävästi aikaa laadukkaaseen työsuoritukseen. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi myös hyvät sosiaaliset edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi kurssituksilla.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kiinteistöjen hoitopäällikkö Ilkka Heinonen, puh. (02) 275 2146.

Hakemukset sähköpostitse viimeistään 5.3.2019: ilkka.heinonen@akseli.fi

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Kesätyöhaku on avoinna. Palkkaamme joka kesä noin 30 kesätyöntekijää kiinteistönhoitoon ja siivoukseen.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme:
– vähintään 16 vuoden ikää
– mielellään mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti kesäkuun alusta vähintään n. kahden kuukauden ajan
– reippautta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta

Hakuaika päättyy maaliskuun 2019 lopussa ja ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti kahden viikon kuluessa haun päättymisestä. Voit lähettää vapaan hakemuksen sähköpostitse ilkka.heinonen@akseli.fi tai hakea työhakemuslomakkeella.