Katso avoimet työpaikkamme alta. Tällä hetkellä haemme kirjanpitäjää ja kahta kiinteistösihteeriä.

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, niin voit myös jättää meille avoimen hakemuksen työnhakulomakkeella.

Katso kiinteistönhoitaja Martin kokemuksia työskentelystä yrityksessämme:

https://youtu.be/aGbQMu98atM

***

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää talous- ja palkkahallinnon monipuolisiin tehtäviin pitkäaikaisen osaajan siirtyessä eläkkeelle. Oletko kirjanpidon rautainen ammattilainen etsimässä uusia haasteita?

Tule meille kirjanpitäjäksi

kiinteistöpalveluyritykseen, jossa pidetään työntekijöistä hyvää huolta. Nykyaikainen työympäristö ja huippuammattilaisten joukko odottavat sinua.  

Tehtävässä vastaat yhtiöryhmän kirjanpidosta sekä henkilöstön palkanlaskennasta kokonaisuudessaan. Yhtiöryhmään kuuluu kahden yrityksen konserni sekä yksi konsernirakenteesta erillinen yritys. Kirjanpitäjänä työtehtäväsi ovat laaja-alaiset ja käsittävät mm. yritysten kirjanpidon, konsernilaskennan, tilinpäätökset, verotuksen, ja raportoinnin. Vastaat lisäksi palkanlaskennasta tunti- ja kuukausipalkkaisille työntekijöille palkkahallintoon liittyvine ilmoituksineen, tilityksineen ja raportointeineen. Neuvot ja opastat henkilöstöä palkanmaksuun liittyvissä kysymyksissä. Taloushallinnon järjestelmänä käytämme Visman L7-ohjelmaa ja palkanlaskennassa noudatamme kiinteistöalan työehtosopimuksia. Vastaat itsenäisesti yhtiöryhmän yritysten liikekirjanpidosta, mutta tukenasi toimii tytäryhtiön kirjanpitotiimi, joka vastaa taloyhtiöasiakkaiden kirjanpidosta.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vankkaa talous- ja palkkahallinnon kokemusta. Tehtävässäsi palvelet koko henkilöstöämme, joten yhteistyökykyinen ja auttavainen asenne on ehdottomasti tarpeen. Taloushallinnon järjestelmien lisäksi Excel on sinulle tuttu ja luonteva työkalu. Työtehtävä on hyvin itsenäinen, joten odotamme sinulta paljon, mutta pyrimme myös tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen työpaikan! Meillä on esimerkiksi hyvät henkilöstöedut ja joustavat työaikakäytännöt.  

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae tehtävää sähköpostitse viimeistään 1.11.2020. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse rekrytointi@akseli.fi. Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstöpäällikkö Maaru Seikolalta, puh. 044 0564 875.

***

Etsimme kahta kiinteistösihteeriä monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin asiakaspalvelutiimiimme. Toinen tehtävä on vakituinen ja toinen määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

Tule meille kiinteistösihteeriksi

yritykseen, jossa pidetään työntekijöistä hyvää huolta. Sinua odottavat nykyaikainen työympäristö ja tiimi, jossa on hyvä yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki.   

Kiinteistösihteerinä vastaat asiakaspalvelusta toimistoillamme, puhelimitse ja sähköisissä kanavissa osana ammattitaitoista tiimiämme. Työhön sisältyy mm. vikailmoitusten ja työtilausten vastaanottoa, asiakkaiden neuvontaa asumiseen liittyvissä asioissa, puhelinvaihteen hoitoa, avainten hallintaa, tiedotteiden, asiakirjojen ja sopimusten laatimista sekä laskutusta. Toimipisteemme sijaitsevat Varissuolla ja Lausteella.

Odotamme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelutyöstä. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi merkonomi. Pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti myös englanniksi ja olet tottunut käyttämään tietoteknisiä järjestelmiä. Viihdyt tiimityössä sekä tehtävässä, jossa pystyt auttamaan muita – niin asiakkaita kuin työkavereita. Kiinteistöala on mahdollisesti sinulle jo entuudestaan tuttu tai olet halukas oppimaan kiinteistöalan ammattilaiseksi.

Me pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen työpaikan. Toimiva yhteistyö ja sujuva arki ovat aitoja arvoja tiiviissä työyhteisössämme. Lisäksi meillä on hyvät henkilöstöedut.  Palkkaus määräytyy kiinteistöalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen pohjalta, mutta olemme halukkaita kuulemaan palkkatoiveesi.

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae tehtävää viimeistään 8.11.2020. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse rekrytointi@akseli.fi. Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstöpäällikkö Maaru Seikolalta, puh. 044 0564 875.