Katso avoimet työpaikkamme alta.

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, niin voit myös jättää meille avoimen hakemuksen työnhakulomakkeella.

Katso kiinteistönhoitaja Martin kokemuksia työskentelystä yrityksessämme:

https://youtu.be/aGbQMu98atM

***

Etsimme nyt eläköitymisestä johtuen siivoojaa vastaamaan asumisen viihtyvyydestä asiakaskiinteistöissämme.

TULE SIIVOOJAKSI

yritykseen, jossa pidetään työntekijöistä hyvää huolta. Sinua odottaa tiimi, jossa on hyvä yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki.   

Siivoojana vastaat porrassiivouksesta nimetyllä alueella Akselin asiakaskiinteistöissä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat ovat kiinteät ja sijoittuvat päiväaikaan arkisin. Työ on liikkuvaa työtä eri kohteissa. Aloitusajankohta tehtävässä on sovittavissa.

Odotamme, että sinulla on joko aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai halu oppia puhtaanapidon ammattilaiseksi. Ajokortti, ja siten mahdollisuus työskennellä laajallakin maantieteellisellä alueella, on eduksi tehtävässä.   

Me pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen työpaikan. Toimiva yhteistyö ja sujuva arki ovat aitoja arvoja tiiviissä työyhteisössämme. Lisäksi meillä on hyvät henkilöstöedut.  Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae tehtävää viimeistään 17.10.2021. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse rekrytointi@akseli.fi. Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin 7.30–15.30 välillä palveluesimies Tuula Laineelta, puh. 02 275 2139.

***