Katso avoimet työpaikkamme alta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, niin voit myös jättää meille avoimen hakemuksen työnhakulomakkeella.

***

KIINTEISTÖNHOITAJA

Etsimme mukavaan kiinteistöjenhoitotiimiimme aikaansaavaa kiinteistönhoitajaa, jonka tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoitoa, kiinteistön tekniikan tarkkailua sekä pieniä huolto- ja korjaustöitä.

Edellytämme alalle soveltuvaa ammattitaitoa ja työkokemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Alan ammattitutkinnot ovat eduksi. Käytämme sähköisiä huoltokirjoja, joten it-valmiudet helpottavat perehtymistä.

Tarjoamme säännöllisen kokopäivätyön, ammattitaitoisen organisaation tuen, ajanmukaisen kaluston sekä riittävästi aikaa laadukkaaseen työsuoritukseen. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi myös hyvät sosiaaliset edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi kurssituksilla.

Mikäli haluat osaksi laajenevaa työyhteisöämme, niin lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viim. 26.8.2018 sähköpostitse ilkka.heinonen@akseli.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa palveluesimies Annamari Hietanen, puh. (02) 275 2107.

 

PORRASSIIVOOJA

Etsimme mukavaan siivoustiimiimme reipasta ja tunnollista siivoojaa. Työtehtäviin kuuluu taloyhtiöiden rappukäytävien ja muiden yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen.

Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta, mutta perehdytämme hyvin työtehtäviin.

Tarjoamme säännöllisen kokopäivätyön, ammattitaitoisen organisaation tuen, ajanmukaiset työvälineet sekä riittävästi aikaa laadukkaaseen työsuoritukseen. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää, joten tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi myös hyvät sosiaaliset edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi kurssituksilla.

Mikäli haluat osaksi laajenevaa työyhteisöämme, niin lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viim. 26.8.2018 sähköpostitse ilkka.heinonen@akseli.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa  palveluesimies Tuula Laine, puh. (02) 275 2139.