Katso avoimet työpaikkamme alta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, niin voit myös jättää meille avoimen hakemuksen työnhakulomakkeella.

Katso kiinteistönhoitaja Martin kokemuksia työskentelystä yrityksessämme:

https://youtu.be/aGbQMu98atM

***

Kesätyöhaku on avoinna!

Haluatko työskennellä kesällä raikkaassa ulkoilmassa? Haluatko tehdä päivän porrastreenin työn lomassa? Haemme kesätyöntekijöitä kiinteistönhoitoon ja porrassiivoukseen.

Kiinteistönhoidossa kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu erityisesti kiinteistöjen pihojen siistimistä nurmikonleikkuusta haravointiin. Porrassiivouksessa kesätyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu taloyhtiöiden rappukäytävien ja muiden yleistilojen siivousta.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme:
– vähintään 16 vuoden ikää
– mielellään mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti kesäkuun alusta vähintään n. kahden kuukauden ajan
– reippautta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta

Perehdytämme työhön. Hakuaika päättyy maaliskuun lopussa ja ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti kahden viikon kuluessa haun päättymisestä. Voit lähettää vapaan hakemuksen sähköpostitse ilkka.heinonen@akseli.fi tai hakea työhakemuslomakkeella. Ilmoita hakemuksessa, haetko kiinteistönhoitoon vai siivoukseen.

Katso tästä Kiinteistötyönantajien Siistii hommaa -kampanjan tubettaja Madden vierailusta tapaamassa aiempia kesätyöntekijöitämme: