Katso avoimet työpaikkamme alta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, niin voit myös jättää meille avoimen hakemuksen työnhakulomakkeella.

Katso kiinteistönhoitaja Martin kokemuksia työskentelystä yrityksessämme:

https://youtu.be/aGbQMu98atM

***

SÄHKÖASENTAJA

Etsimme kasvavaan talotekniikan tiimiimme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuva koostuu monipuolisista sähköjärjestelmien uudisasennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävistä sekä yksityiskodeissa että taloyhtiöissä ja liikekiinteistöissä. Työ voi sisältää myös automaatiojärjestelmien asennus- ja korjaustöitä hakijan osaamistason ja kiinnostuksen mukaan. Tele- ja antennijärjestelmien tuntemus helpottaa perehtymistä.

Edellytämme hakijalta sähköasentajan koulutusta sekä työkokemusta, vähintään B-luokan ajokorttia sekä innostusta kehittyä alalla. Katsomme eduksi voimassa olevan tulityökortin, työturvakortin sekä SFS 6002 ­–sähkötyöturvallisuuskoulutuksen. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, ammattitaitoisen organisaatiomme tuen sekä ajanmukaiset laitteet ja kaluston. Henkilökunnan hyvinvointi on meille Akselissa tärkeää, joten tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi myös hyvät sosiaaliset edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa kouluttautumalla.

Mikäli haluat osaksi laajenevaa työyhteisöämme, niin lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.11.2018 sähköpostitse tommi.karri@akseli.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa talotekniikkapäällikkö Tommi Kärri, puh. (02) 275 2112.