Katso avoimet työpaikkamme alta.

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, niin voit myös jättää meille avoimen hakemuksen työnhakulomakkeella.

Katso kiinteistönhoitaja Martin kokemuksia työskentelystä yrityksessämme:

https://youtu.be/aGbQMu98atM

***

Kesätyöhaku avoinna!

Haluatko työskennellä raikkaassa ulkoilmassa? Haluatko tehdä porrastreenin työn lomassa? Haemme kesätyöntekijöitä kiinteistönhoitoon ja porrassiivoukseen.

Kesätöihin kiinteistönhoitoon

Kiinteistönhoidossa kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu erityisesti kiinteistöjen pihojen siistimistä nurmikonleikkuusta haravointiin.

Toivomme sinulta:

  • vähintään 16 vuoden ikää
  • mielellään mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti touko- tai kesäkuun alusta vähintään n. kahden kuukauden ajan
  • reippautta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta

Perehdytämme työhön.

Kesätöihin siivoukseen

Siivoojana pidät taloyhtiöiden rappukäytävät siistinä. Työhön sisältyy rappukäytävien ja saunaosastojen päivittäispuhdistusta, kuten lattioiden ja ovien pyyhkimistä. Perehdytämme työhön huolellisesti, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätön.

Kesäsiivoojanamme sinulla on säännöllinen työaika arkipäivisin, joten kesäillat ja -viikonloput ovat vapaita. Siivottavat taloyhtiöt sijaitsevat pääasiassa Itä-Turussa ja Kaarinassa. Suurin osa taloyhtiöistä sijaitsee hyvien pyöräily- ja joukkoliikenneyhteyksien päässä. Muutamat kiinteistöt ovat kuitenkin automatkan päässä, joten ajokortti on eduksi mutta ei välttämätön.

Toivomme sinulta:
– vähintään 16 vuoden ikää
– mielellään mahdollisuutta työskennellä yhtäjaksoisesti touko-elokuun aikana vähintään n. kahden kuukauden ajan
– reippautta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta

Hakuohjeet

Kesätöiden hakuaika päättyy maaliskuun 2022 lopussa ja ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti kahden viikon kuluessa haun päättymisestä. Voit lähettää vapaan hakemuksen sähköpostitse rekrytointi@akseli.fi tai hakea työhakemuslomakkeella. Ilmoita hakemuksessa, haetko kiinteistönhoitoon vai siivoukseen.

***