Akseli Kiinteistöpalvelut on aina halunnut olla enemmän kuin pelkästään palveluntuottaja, osa paikallista yhteisöä. Olemme pitkään jo järjestäneet vuosittain lähiöpelejä Varissuolla, mutta nyt olemme etsineet keinoja tukea alueen junnujalkapalloa laajemminkin. Kerroimme FC Interin yhteiskuntavastuusivuilla, miten olemme etsineet keinoja vaikuttaa positiivisesti yhteisöömme tukemalla junnujalkapalloa.

– Jalkapalloa on kiva tukea, koska sitä voi käytännössä missä vain pelata. Et tarvitse kuin pallon ja jonkin alueen kentäksi. Inter on panostanut paljon juniorityöhön ja mekin haluamme vaikuttaa tämän auttamiseksi. Meidän puolelta yhteistyö on alkanut sen lähiöpelin kautta ja nyt pystyimme laajentamaan apuamme isommalle junnuporukalle, Kyläheiko iloitsee ja testaa samalla Turku Energia Areenan vaihtoaitioita, mitkä Akseli Kiinteistöpalvelut on areenalle junioreiden hyväksi toimittanut, Akselin viestintäpäällikkö Riikka Kyläheiko kertoo.

Lue koko juttu: https://interactions.fi/interactive/akseli-kiinteistopalvelut-on-yksi-interactionin-mahdollistajista-tukemme-hyodyttaa-nyt-ympari-vuoden-alueen-junioreita/