Akseli Kiinteistöpalvelut on yhteistyökumppani jalkapalloseura FC Interin yhteisvastuutoiminnassa InterAction. Yhteistyön osana FC Inter tarjoaa asiakkaillemme alennuslippuja vappuperjantain peliin niin kauan kuin niitä riittää. Liput ovat lapsille ja nuorille maksuttomia ja aikuisille 10 €.

FC Inter pääsee avaamaan kotikautensa Turun Veritas Stadionilla perjantaina 29.4. klo 18.00 ottelulla IFK Mariehamnia vastaa. Ottelu on ensimmäinen kauden 2022 InterAction-teemaotteluista. Otteluissa nostetaan esiin FC Interin seurayhteisön tekemää työtä lasten ja nuorten hyväksi. Ensimmäisen InterAction -ottelun teema on jalkapallon olosuhdekehitys, jonka uusin konkreettinen askel on seuran Kupittaalle rakennuttama lämmitettävä tekonurmikenttä, Turku Energia Areena. Otteluteeman mukaisesti,  FC Inter kohdentaa kaikki ottelun lipputuotot seuran olosuhdekehitykseen.

Akseli Kiinteistöpalvelut on InterAction-toiminnan yhteistyökumppani, ja yhteistyön osana FC Inter haluaa tarjota sidosryhmiemme perheille unohtumattoman futiskokemuksen vappuperjantain ottelussa! Alla olevan linkin kautta pääset hankkimaan otteluun InterAction-liput, jotka ovat maksuttomia lapsille ja nuorille, ja alennushintaisia (10 €/lippu) aikuisille.

Tiketin liput voit lunastaa tämän linkin kautta: www.tiketti.fi/tarjous/Inter-akselikiinteistöpalvelut

Tervetuloa otteluun!