Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on vahva turkulainen kiinteistöpalvelualan monialayritys. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy ja sen tytäryhtiö Turun Isännöintikeskus Oy muodostavat konsernin, jonka toiminta-alue ulottuu laajalle Turkuun ja osin naapurikuntiin. Konsernin päätoimialat ovat kiinteistönhoito, isännöinti, rakennusautomaatio, siivous ja jätehuolto. Sen liikevaihto on 8 M€ ja sen palveluksessa työskentelee noin 100 henkilöä. Yhtiöllä on hoidossaan myös Varissuon Lämpö Oy:n bio- ja öljylämpökeskukset, joiden liikevaihto on noin 4,5 M€.

TOIMITUSJOHTAJA

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy etsii nyt kiinteistöpalvelualan tuntemusta omaavaa, aktiivista ja asiakaslähtöistä yleisjohtajaa pitkäaikaisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle. Tehtävänäsi on linjata ja kehittää yhtiön toimintaa pitkäjänteisesti ja vastuullisesti yhteistyössä henkilökunnan ja sidosryhmien kanssa. Akselin toiminnan perustan muodostavat sen omistaja-asiakkaat, ja omistajakiinteistöt ovat yhtiön keskeinen asiakassegmentti. Toimitusjohtajana vastaat, että Akseli tarjoaa kaikille asiakkailleen – olivatpa ne asuin- tai liikekiinteistöjä tai julkisia rakennuksia – korkeaa laatua ja kokonaisvaltaista kiinteistöpalvelua. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja toimii myös konsernijohtajana ja Varissuon Lämpö Oy:n toimitusjohtajana.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus johtotehtävistä ja hallitset niin talous- kuin henkilöstöjohtamisenkin. Taustallasi on soveltuva korkeakoulututkinto. Olet luontainen yhteistyön rakentaja ja johdat esimerkilläsi. Nautit siitä, että voit olla mukana kehittämässä yhtiötä ja samalla vaikuttamassa myös alueelliseen kehittymiseen erityisesti Itäisessä Turussa. Koska olet aiemminkin työskennellyt tulosvastuullisessa roolissa, kykenet varmistamaan Akselin toimintaedellytykset nyt ja tulevaisuudessa avoimilla, kilpailluilla markkinoilla.

Toimitusjohtajana saat kokonaisvaltaisesti johdettavaksesi kiinnostavan ja kehittyvän monialayrityksen, jonka toiminta on vahvalla pohjalla niin talouden kuin arvojenkin osalta. Tukenasi on osaava, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.

Lisätietoja saat valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Meri Latulta, puh. 040 567 8987, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 17.10. klo 8.00 – 9.30, keskiviikkona 19.10. klo 15.00 – 16.30 tai keskiviikkona 26.10. klo 8.00 – 9.30. Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.10. mennessä nettisivuilla http://www.romana.fi/avoimet Akseli Kiinteistöpalvelut Oy, toimitusjohtaja.