Turun Varissuon Hesburgerille on rakennettu sähköautoille uusi latausasema. Hesburgerilla on latausasemia tähän mennessä jo Turun Kaskentiellä, Helsingin Konalassa ja Siikalatvan Pulkkilassa. Varissuon latauspiste toteutetaan yhteistyössä Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n kanssa. Asiointi Hesburgerin latauspisteillä on toistaiseksi maksutonta. Latausvaihtoehtoja on kaksi: keskinopeat ja pikalatausasemat. Sähköauton lataaminen pikalaturilla kestää noin 30 minuuttia.

– Hesburgerin asiakkaat ovat toivoneet lisää latauspisteitä ja osa heistä valitsee ravintolakäyntinsä sähköautonsa latausmahdollisuuden perusteella. Ympäristöasioiden tärkeys on tiedostettu Hesburgerilla jo pitkään ja latauspisteet ovat jälleen yksi konkreettinen osoitus siitä, että haluamme tehdä töitä ympäristön hyväksi. Myös kokemukset aikaisemmista latauspisteistä ovat olleet hyviä, Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti kommentoi.

Aloite Varissuon latauspisteeseen tuli juuri eläkkeelle jääneeltä toimitusjohtaja Mauri Kivilaaksolta. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy lahjoittaa latauspisteelle sähköt.
– Vastuulliset arvot yhdistävät meitä Hesburgerin kanssa. Haluamme osoittaa vastuullisuutta lähialueestamme ja ympäristöstä myös teoilla. Yrityksemme on satsannut aiemmin biolämpökeskukseen ja kierrätykseen. Varissuon latauspiste, johon toimitamme sähkön, on jatkumoa yrityksemme vastuulliselle toiminnalle, Kivilaakso kertoo.

Liikennevirta Oy vastaa Hesburgerin pikalatauspisteiden toiminnasta ja asiakaspalvelusta. Hesburgerin latauspisteet näkyvät Virta-älypuhelinsovelluksessa, josta asiakas voi tarkistaa, onko pikalatauspiste vapaana. Puhelintuki palvelee ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Kuvassa ovat Hesburger Turku Varissuon ravintolapäällikkö Elisa Rinne ja Mauri Kivilaakso.