Vuonna 2007 Akseli Kiinteistöpalvelut osti pitkään toimineen perheyrityksen Turun Isännöintikeskuksen koko osakekannan. Tarkoituksena oli vastata sen kautta kasvavaan isännöintipalvelujen kysyntään Turun keskustassa, muualla Turussa sekä naapurikunnissa. Nyt olemme tullleet uuteen kehitysvaiheeseen: Akselin yhtiökokous päätti keväällä 2014, että isännöinti siirretään kokonaisuudessaan Isännöintikeskukseen. Akseli tuottaa jatkossa itse kiinteistönhoidon, siivouksen, talotekniikan ja jätehuollon palveluja.

Isännöinnin ja kiinteistönhoidon palvelulinjojen erottaminen toisistaan vahvistaa tilaaja-tuottajamallin toteutumista. Asetelma selkiyttää isännöitsijän roolia kiinteistönhoitopalvelua ostavan taloyhtiön edustajana. Yhtiön nimi kertoo asiakkaalle ja yhteistyökumppaneille sen toimialan. Isännöintikeskuksella on suuri joukko asiakaskiinteistöjä, joiden kiinteistönhoidon tekee joku muu yritys kuin Akseli. Vastaavasti Akselilla on runsaasti eri isännöitsijätoimistojen isännöimiä taloyhtiöitä kiinteistönhoidon asiakkaina.

Turun Isännöintikeskus kuuluu Akselin konserniin, jonka synergiaa voidaan edelleen hyödyntää. Tarjoamme kokonaisvaltaisen ja toimivan isännöinnin sekä kiinteistönhoidon palvelut, jos asiakas niin haluaa. Isännöitsijämme voivat edelleen käyttää Akselin vahvaa kiinteistönhoidon, talotekniikan ja siivouksen ammattilaisten osaamista ja päinvastoin.

Liiketoiminnan keskittäminen ei aiheuta muutoksia asiakkuuksiin, mutta Akseli Kiinteistöpalvelujen nimissä olleet isännöintisopimukset on siirretty Turun Isännöintikeskuksen nimiin syksyn 2014 aikana. Tehtäväsisältöihin tehdään vain yhtiökohtaisesti tarvittavat muutokset yhdessä taloyhtiöiden hallitusten kanssa. Henkilökunta työskentelee edelleen nykyisissä toimitiloissa Yliopistonkadulla,Varissuolla ja Lausteella tuttujen taloyhtiöiden parissa.

Turun Isännöintikeskuksen henkilökunnan puhelinnumerot ovat muotoa (02) 6517 21XX ja esimerkiksi Turun Isännöintikeskuksen vaihteen numero on (02) 6517 2150. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)turunisannointikeskus.fi. Kotisivut www.turunisannointikeskus.fi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kimmo Salo, Turun Isännöintikeskus Oy, puh. (02) 6517 2174
Toimitusjohtaja Mauri Kivilaakso, Akseli Kiinteistöpalvelut Oy, puh. (02) 275 2134