Akseli ja Turun Isännöintikeskus järjestävät kahdesti vuodessa taloyhtiöiden hallitusten jäsenille asiakastilaisuuden tarjotakseen tietoa ajankohtaisista asioista. Syksyn asiakastilaisuuksien keskeinen sisältö on perinteisesti ollut taloyhtiöiden ensi vuoden budjetti. Turun Isännöintikeskuksen toimitusjohtaja Kimmo Salo esitteli tälläkin kertaa niin meidän kuin muidenkin keskeisten palveluntarjoajien ensi vuoden palvelumaksuja ja tariffeja budjetin perustaksi.

Muina aiheina asiakastilaisuudessa olivat pilottivaiheessa olevat asukassivut sekä energiansäästöteemat. Jälkimmäisistä puhumassa olivat Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio sekä TVT:n hankintasihteeri Anu Nummelin. Kallio kertoi Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen uusista energia- ja korjausrakentamisen neuvontapalveluista, joita taloyhtiötkin voivat hyödyntää. Nummelin esitteli TVT:n Vesikuuri-kampanjaa, joka tähtäsi vedensäästöön yhteisöllisellä kampanjalla. Kampanjan tuloksia on vielä aikaista sanoa, mutta Akselin järjestelmäasiantuntija Tommi Kärri pystyi kertomaan joitain alustavia myönteisiä tuloksia kampanjasta, sillä suurimmassa osassa näistä kohteista on Akselin rakennusautomaatio. Valvomomme pystyy sitä kautta seuraamaan yhtiöiden vedenkulutusta reaaliaikaisesti.

Kallion ja Nummelinin esitykset ovat ladattavissa tämän sivun lopussa.

asiakastilaisuus_web-3

asiakastilaisuus_web-1-2Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio

asiakastilaisuus_web-6

asiakastilaisuus_web-4TVT:n hankintasihteeri Anu Nummelin

Tilaisuuden lopussa Akseli Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Mauri Kivilaakso muisteli hieman myös menneitä asiakastilaisuuksia, sillä nämä ovat olleet meille pitkäaikainen perinne. Vaikka tarinat olivat hauskoja, niin ilmassa oli haikeutta, sillä 30 vuotta toimitusjohtajana toimineelle Kivilaaksolle tämä oli viimeinen asiakastilaisuus ainakin toimitusjohtajana. Hän lähtee eläkkeelle ensi keväänä. Kaikki tuntuivat kuitenkin olevan yhtämielisiä, että tämän perinteen on syytä jatkua jatkossakin.

asiakastilaisuus_web-7

asiakastilaisuus_web-5

Tällä kertaa kierrätimme tilaisuudessa myös kyselyä tableteilla. Kysyimme, mitä aiheita toivottaisiin seuraavaan asiakastilaisuuteen ja saimme iloksemme runsaasti hyviä ideoita. Näistä joku varmasti toteutetaan kevään asiakastilaisuudessa. Kyselyyn vastanneiden kesken arvoimme jouluisia herkkuja, jotka on jo toimitettu eräälle onnekkaalle varissuolaisen taloyhtiön hallituksen jäsenelle.

Lataa tästä Juuso Kallion ja Anu Nummelinin esitykset:
juuso-kallio

anu-nummelin