Suomen valtion suositus on tällä hetkellä välttää sosiaalisia kontakteja
mahdollisimman paljon koronavirusepidemian alkamisen hillitsemiseksi. Akseli Kiinteistöpalvelut haluaa omalta osaltaan olla hillitsemässä epidemiaa ja suojella sekä asiakkaita että henkilöstöä, jotta voimme taata laadukkaat palvelut myös mahdollisen epidemian aikana.

Muutoksia palveluihimme:

  • Suljemme asiakaspalvelupisteemme ma 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Palvelemme edelleen puhelimitse, sähköpostitse sekä nettisivujemme lomakkeilla.
  • kiinteistönhoitajat, putkiasentajat ja sähköasentajat siirtävät ei-kiireellisiä, huoneistoissa tehtäviä töitä eteenpäin.
  • Siivouksella on tartuntatautien aikana keskeinen rooli ja tällä hetkellä siivouksen painopistettä siirretään kriittisimpiin kohteisiin (ovenkahvat yms.) tarvittaessa harvemmin tehtävien siivoustöiden kustannuksella.

Akseli Kiinteistöpalvelut on muuten varautunut koronavirukseen perumalla kevään ajalta yleisötilaisuudet ja yrityksen sisäisiä kokouksia ja ohjeistamalla henkilöstöä yleisesti ennaltaehkäisyn, matkustamisen sekä työterveyshuollon osalta.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja päivitämme ohjeistuksia tarpeen mukaan. Tiedotamme asiakkaisiin vaikuttavista muutoksista. Nopeimmin tieto löytyy nettisivuiltamme.

AKSELI KIINTEISTÖPALVELUT OY