Akseli Kiinteistöpalvelut järjestää tytäryhtiö Turun Isännöintikeskuksen kanssa kahdesti vuodessa taloyhtiöiden hallitusten jäsenille suunnatun asiakastilaisuuden ajankohtaisista aiheista.

Syksyn asiakastilaisuuden puhujavieraana oli Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo, joka puhui asumisen uusista palveluista. Mihin suuntaan asunto-osakeyhtiöasuminen on menossa? Salo kertoi, miten jakaminen on taloyhtiön ”DNA:ssa”, jaetaanhan taloyhtiössä jo valmiiksi esimerkiksi kustannuksia ja yhteisiä tiloja. Nyt jo ostetaan palveluja yhteiseen käyttöön, esimerkiksi isännöintiä, kiinteistönhuoltoa ja remonttipalveluita. Salo näki tulevaisuudessa paljon erilaisia mahdollisuuksia uusiin palveluihin esimerkiksi IoT:n ja jakamistalouden osalta.

Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo

Kahvitauon jälkeen Turun Isännöintikeskuksen isännöitsijät Krista Wirkkala ja Mikko Vuori antoivat taloyhtiöille neuvoja, miten toiminnasta taloyhtiön tulipalotilanteessa. Wirkkala teki aiheesta ohjeistuksen Turun Isännöintikeskukselle osana isännöitsijän opintojaan.

Isännöitsijä Krista Wirkkala puhuu ja isännöitsijä Mikko Vuori kuuntelee

Tilaisuuden lopuksi käytiin läpi evästyksiä vuoden 2020 talousarvioihin.

Hallitusten jäsenet löytävät tilaisuuden esitykset asukassivuilta hallituksen dokumenteista.