kuvassa palveluvastaava Jemica Mattsson (kesk.), kiinteistönhoitaja Joonas Viitanen (vas.) ja palveluesimies Antti Hyttinen (oik.)

Järjestimme tänään Varissuon koulun kanssa tempauksen erilaisuuden puolesta ja kiusaamista vastaan. Korostimme, että myös töissä me olemme kaikki erilaisia, mutta silti kaikkien kanssa tullaan toimeen ja ollaan yhtä perhettä. Teema herättikin aktiivisen keskustelun koululaisten kanssa.

Tilaisuus sai alkunsa läheisestä yhteistyöstämme kiinteistönhoidossamme olevan Varissuon koulun kanssa. Paikallisena kiinteistönhoitoyrityksenä haluamme olla enemmän kuin palveluntarjoaja, osa yhteisöä. Varissuon koulun koulunjohtaja Nana Lampi tiivistikin, että oma, tuttu kiinteistönhoitaja on lapsille yksi turvallinen aikuinen lisää kouluyhteisössä.

Osana tilaisuutta pidettiin myös syystalkoot, joissa koululaiset pääsivät kokeilemaan kiinteistönhoitajan työtä haravan varressa. Lehtikasat kasvoivat nopeasti ja pian päästiinkin nauttimaan talkoopullista palkintona.tilaisuuden järjestäneet Akselin palveluvastaava Jemica Mattsson ja Varissuon koulun johtaja Nana Lampi olivat syystäkin tyytyväisiä tilaisuuden jälkeen

Lue myös Turun Seutu-Sanomien artikkeli tapahtumasta näköislehdestä.