Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on syntynyt vuonna 2005 Varissuon Huollon ja Lausteen Huollon fuusion seurauksena. Akseli jatkaa näiden perinteisten aluehuoltoyhtiöiden toimintaa kiinteistönhoitopalveluiden tuottajana perustana omistaja-asiakkaat.

Akselin päätoimintoja ovat kiinteistöjen hoito, siivous, talotekniikka, rakennusautomaatio ja jätehuolto. Liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 80 kiinteistöalan ammattilaista, puolet naisia ja puolet miehiä. Akselilla on Varissuolla oma toimistorakennus ja huoltohalli sekä Lausteella oma huoltorakennus.

Varissuon tontilla sijaitsee myös Varissuon Lämpö Oy:n omistama lämpölaitos, joka on Akselin hoidossa. Lämpölaitoksen käytössä oleva maksimiteho on 35 MW, joka muodostuu 12 MW:n, 6 MW:n ja 5 MW:n öljykattiloista sekä 10 MW:n biolämpökattilasta. Lisäksi biolämpökeskuksen savukaasupesurista ja lämmöntalteenotosta saadaan 2 MW lisätehoa.

Turun Isännöintikeskus Oy on Akselin tytäryhtiö ja sillä on toimistot Yliopistonkadulla, Karvataskunkadulla Varissuolla ja Kirjurinkadulla Lausteella.